Welkom op de site van Tussen de Rijnen

Tussen de Rijnen is de wijkvereniging van de wijken Pancras-Oost, Havenwijk-Noord en† de Havenwijk-Zuid, kortom de oostelijke binnenstad van Leiden. Opgericht in 1987.
Wil Pet onderscheidden op jubileum feest

Op het jubileumfeest zondag 3 juni is de penningmeester Wil Pet†van Tussen de Rijnen verblijdt met een koninklijke onderscheiding. Burgemeester Lenferink kwam het lintje zondagmiddag in een afgeladen buurtcentrum zelf opprikken. De onderscheiding was de apotheose van een prachtig jubileum van de wijkvereniging en voor Wil Pet persoonlijk.

Wil werd geŽerd voor haar jarenlange inzet als vrijwilligster, bij heel veel verschillende organisaties, van de harmonie tot de wijkverenging. De burgemeester sprak vol bewondering over haar authentieke optreden. Ook haar man Cor Pet deelde in de feestvreugde.

Een passend slot voor een jubileum weekend wat begon met een buurtvoorstelling van de 3 Monnikken in de Meelfabriek. Deze voorstelling was zeld zo succesvol dat er aanzienlijk meer bezoekers waren dan plaatsen. Veel mensen moesten teleurgesteld worden. Zondag middag waren er verschillende rondwandelingen naar het geweldig jubileum boekje Geloof in de Wijk. Op naar de volgende 25 jaar. De foto's zijn HIER te vinden.