Sociale wijkteam Binnenstad-Noord

Sociale wijkteams zijn er voor iedereen die er zelf even niet uitkomt en ondersteuning nodig heeft. Leiden heeft acht sociale wijkteams. U kunt bij het sociaal wijkteam terecht met al uw vragen over wonen, werken, omgaan met geld, zorg en gezondheid.

 

Maar ook als u goede ideen heeft voor uw wijk of een steentje wilt bijdragen door anderen te helpen bent u van harte welkom! In het sociaal wijkteam werken professionals met veel ervaring met maatschappelijk werk, ouderenwerk en welzijnswerk. Ook weten ze alles van de Wmo.

 

Het sociaal wijkteam denkt en werkt met u mee. Samen met u zoekt het sociaal wijkteam een antwoord op uw vraag of een oplossing voor uw probleem. En als het wijkteam uw vraag niet kan beantwoorden, kijkt het samen met u waar uw vraag wel thuishoort. Het sociaal wijkteam heeft veel contact met vrijwilligers en andere professionals en kan deze inschakelen als het nodig is.

 

De sociale wijkteams werken zoveel mogelijk in de wijk en bij bewoners thuis. De medewerkers zijn daarom niet altijd op de vestigingen aanwezig. U kunt de sociale wijkteams op de volgende manieren bereiken:

 

1.Via de website van de gemeente:HIER kunt u het digitale startformulier invullen en opsturen.

 

2.Via telefoonnummer 14071, Leiden, keuze 4

 

3.U kunt ook gewoon even binnenlopen :

Sociaal Wijkteam Binnenstad-Noord
Middelstegracht 85