Denk mee over Ankerpark

Alle parken langs de Singel in onze wijk gaan op de schop. Het Ankerpark zal worden gesaneerd. De vervuilde grond zal worden afgevoerd.  Daarna wordt het park opnieuw ingericht als onderdeel van het Singelpark. Juist in het Singelpark spelen de bewoners een belangrijke rol.

 

 

Wat wordt de functie van het nieuwe Ankerpark?  De andere parken als het Katoenpark veranderen ook. Concentreren we spel en sport in één park en wordt het andere park voor andere recreatie? En hoe doen we dat met de auto’s. Veel mensen prefereren groen boven parkeerplaatsen. Maar als je een auto hebt wil je die een beetje in de buurt kwijt kunnen.

Daarom nodigt de gemeente uit voor een  bewonersbijeenkomst  begin mei die zal gaan over alle drie de parken. U krijgt hier nog een uitnodiging voor.  We willen graag ideeën ophalen en  bewoners vragen mee te doen aan de uitwerking van thema’s zoals bijvoorbeeld spelen, honden en klimaat. Ook wordt u geïnformeerd over de planning, de uitkomst van de bodemonderzoeken en de saneringswerkzaamheden.

Wij bepalen zelf hoe de verdeling er uit komt te zien.  Het is ook in jouw belang. Kom naar de participatieavond in mei.