Singelpark

De hele singelrand moet n groot park worden. Zo kun je zes kilometer rond door het groen lopen. De bestaande parken zoals de begraafplaats Groenesteeg en het Ankerpark moeten hiervoor met elkaar verbonden worden.
Wethouder geeft duidelijkheid Ankerpark

In een brief aan de Bomenbond en verschillende wijkbewoners heeft de wethouder duidelijkheid proberen te geven over de sanering van het Ankerpark.

Lees meer...
 
Bewoners zeggen vertrouwen op in D66 wethouder

De bewoners die betrokken waren bij het particiaptie proces rond het Ankerpark hebben het vertrouwen in D66 wethouder Paul Dirkse opgezegd. Na maanden praten over de herinrichting van het park, heeft de gemeente nu besloten op korte termijn het park af te graven.

Lees meer...
 
Reactie op Ankerpark berichtgeving in de laatste Nieuwsbrief

De informatie in de ‘Nieuwsbrief Tussen de Rijnen’  en HIER op de website over het Ankerpark is onjuist en achterhaald. Het lijkt door dit bericht alsof alle beslissingen al genomen zijn en de ongewenste suggestie wordt gewekt dat het bestuur hiermee instemt door zo’n bericht zonder commentaar te plaatsen.

Lees meer...
 
VVD over Singelpark

Maandagavond 30 oktober organiseert de VVD een avond over het Singelpark. De openbare VVD-bijeenkomst begint om 20.15 uur in Café Plantage aan de Hogewoerd 168.

Lees meer...
 
Voortgang Blekerspark

Het Blekerspark is onderdeel van het Singelpark, en ligt aan de Noordkant van Havenwijk Noord, ingesloten tussen de Oude Herengracht, de Herensingel en de begraafplaats Zijlpoort.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3