Verkoop appartementen Meelfabriek gestart
zondag, 31 januari 2016 11:01

De Meelfabriek begint in maart met de verkoop van de eerste appartementen. Op†hun website bieden ze verschillende koop opties aan. De prijs van het kleinste appartementen ligt op ongeveer 350 000 euro VON.

In maart start de verkoop van de eerste fase: 27 lofts in het monumentale Molengebouw & Riffellokaal en 32 appartementen in de nieuw te bouwen Singeltoren. Bart Akkerhuis, voormalig partner van de Italiaanse architect Renzo Piano, tekende voor het ontwerp. Totaal mogelijk 59 appartement.

In de Singeltoren, een nieuw te bouwen ranke woontoren van 45 meter hoogte en opgebouwd uit drie geschakelde torens, komen 30 appartementen en 2 penthouses. De appartementen van ca. 100 m2 zijn vrij indeelbaar en het is mogelijk meerdere appartementen tot een grotere woning samen te voegen.

In het voormalige Molengebouw & Riffellokaal komen tot 25 exquise lofts en twee penthouses, volledig op maat gemaakt. De lofts - vanaf ca. 100 m2 - hebben hoge plafonds, sommigen wel van 5.00 m. Een aantal lofts heeft een mezzanine voor een slaap-, werk- of atelierruimte. De ruimtes lenen zich†om een eigen indeling te bepalen. Bovenop de industriŽle gebouwen komt een moderne opbouw met twee luxe penthouses. Deze penthouses hebben een†oppervlaktes tot ruim 225 m2.

De projectontwikkelaar verwacht dat ze eind 2016 met de bouw kunnen beginnen. Er is een aanvraag voor een omgevingsvergunning ingediend begin 2016.†Omdat de plannen niet in overeenstemming zijn met het bestemmingsplan†kan de aanvraag wel enige tijd duren.