Meelfabriek

De herontwikkeling van rijksmonument De Meelfabriek beoogt dit unieke industriŽle erfgoed tot nieuw leven te brengen. Waar het Meelfabriekcomplex al sinds 1988 niet meer in gebruik is, zal een levendige en mooie combinatie van wonen, horeca, kantoorruimte en expositieruimte worden ingericht. Het opknappen van van dit monument kan een belangrijke economische stimulans zijn voor onze wijk. We verwachten echter veel overlast bij de bouw, die al zeer lang op zich laat wachten.
Overlast werkzaamheden Meelfabriek
dinsdag, 18 april 2017 13:02

De overlast voor de omwonenden vanwege werkzaamheden bij de Meelfabriek zullen nog enige tijd aanhouden. Het betreft hier vooral geluidsoverlast veroorzaakt door het in de grond trillen van fundamenten.

 

Lees meer...
 
Meelfabriek kan door
donderdag, 30 maart 2017 13:23

De bouw van appartementen in en bij de Meelfabriek kan ongehinderd doorgaan. Twee groepen van omwonenden hadden nog bezwaren tegen de bouw en bouwactiviteiten. Projectontwikkelaar van der Wiel BV heeft naar verluid met beide groepen gesproken, met als resultaat dat de bezwaren worden ingetrokken.

Lees meer...
 
INFO avond afgegeven omgevingsvergunning Meelfabriek
vrijdag, 06 januari 2017 20:00

Op maandag 16 januari om 20:00uur in de Meelbox informatie over de bouwplannen rond de Meelfabriek.

Lees meer...
 
Tentoonstelling archeologie Looiersplein
vrijdag, 16 september 2016 12:56

Een kleine tijdelijke tentoonstelling over de bouwgeschiedenis van Looiersplein, Waardgracht en omgeving, met als kern de opgravingen die het archeologische bedrijf IDDS daar in opdracht van DUWO en de gemeentelijke archeologische dienst onlangs hebben verricht. Dat is wat vanaf vrijdagochtend 16 september op de maandag-, woensdag- en vrijdag-ochtenden en ook gedurende nog wat extra openingsmomenten tot 17 oktober  te zien is in de Meelbox, de buurtkamer van de Havenwijk Zuid en het complex Nieuw Groenhoven van Ons Doel.

Lees meer...
 
Touwtrekken Looiersplein
dinsdag, 24 mei 2016 13:03

Het is nog steeds niet zeker hoe de rechter oordeelt over de beroepschriften uit de Havenwijk-Zuid inzake leefbaarheid en parkeren op en rond het Looiersplein.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 10