LDM terrein

Tussen Hooigracht en Middelstegracht ligt het oude terrein van de Leidse Duinwater Maatschappij (LDM). Ons Doel en de gemeente hadden afspraken gemaakt over de realisatie van woningen op deze locatie. Door de crisis gaan deze plannen niet door. Middelstegracht 36 is afgestaan aan de vrijplaats. De rest van het complex wacht op een bestemming.
maandag, 21 oktober 2013 14:09

Bouwgroep ‘Woonfabriek Leiden’ gaat de Woonfabriek Tieleman & Dros herontwikkelen. Deze groep particulieren krijgt een jaar de tijd om hun woningbouw plan uit te werken voor de voormalige conservenfabriek Tieleman & Dros in de Leidse binnenstad.

 

Lees meer...
 
Vrijplaats Leiden, Nieuwe buur in een oude schuur
dinsdag, 05 maart 2013 17:51

Sinds april 2012 is de Vrijplaats eigenaar van het pand aan Middelstegracht 36. De Vrijplaats is een centrum dat ruimte biedt aan vernieuwende en grensverleggende initiatieven, met oog voor een duurzame leefwereld. Er is plek voor sociale en culturele activiteiten, die in Leiden niet altijd even makkelijk terecht kunnen.

Lees meer...
 
Omwonenden Vrijplaats sceptisch
maandag, 12 maart 2012 18:57

Op donderdag 8 maart kwamen ongeveer 25 omwonenden van de Middelstegracht 36  bijeen om meer informatie te krijgen over de vestiging van de Vrijplaats.

Lees meer...
 
Omwonenden spreken in over Vrijplaats

Op donderdag 1 maart heeft een vertegenwoordiger van de omwonenden ingesproken bij de commissie Leefbaarheid over de vestiging van de Vrijplaats aan de Middelstegracht.

Lees meer...
 
Vrijplaats op Middelstegracht 36
donderdag, 01 maart 2012 01:00

Wethouder Pieter van Woensel maakte 28 februari bekend dat de anarchistische organisatie Stichting Vrijplaats Koppenhinksteeg het pand aan de Middelstegracht 36 mag aankopen. Zij zullen hier ondermeer een weggeefwinkel gaan vestigen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3