Haven

Het Havengebied is een belangrijke schakel in de ontwikkeling van de binnenstad. Hier komen verbindigen samen. Het drukke winkelcentrum, de rustige singelrand, toeristische passantenhaven. Nu en in de toekomst een belangrijk gebied.
Haven bijeenkomst 31 augustus

Op de uitnodiging van de gemeente zijn meer dan 40 buurtbewoners af gekomen voor een informatieavond op 31 augustus over de herinrichting van de Haven. Aat maakte hierover onderstaand verslag.

Lees meer...
 
Havenwijk Noord is in beweging

Al sinds 2013 is een groep bewoners uit Havenwijk Noord, zeg maar het wijkje tussen Haven, Oude Herengracht en Ververstraat actief bezig om de overlast van Fietsers, brommers en het fiets parkeren onder de aandacht te brengen van het gemeente bestuur. 

Lees meer...
 
Fietsprobleem Haven

Het grote aantal nieuwe (kamer) bewoners en het succes van restaurant Lot en de Walvis zorgen voor fietsparkeerproblemen aan de Haven. De doorgang is gestremd en er ontstaan onveilige verkeersituaties.

Lees meer...
 
Volharding wordt Lot en de Walvis

Op†donderdag 11 juni werd het voormalig restaurant de Volharding heropend onder de naam Lot en de Walvis.

Lees meer...
 
Restaurant Volharding failliet

Het Leidsch Dagblad van 7 feb 2015 weet te melden dat het restaurant de Volharding al failliet is verklaard door de . Dit na anderhalf jaar actief geweest te zijn. Op het raam hangt een bordje "Wegens omstandigheden gesloten".

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 5