GOEIE MIE, SPECIALE MIDDAG VOORSTELLING

Op dinsdagmiddag 1 november zal er een speciale voorstelling zijn van de speelfim Goeie Mie, voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om een avondvoorstelling te bezoeken.

 

 

Het verhaal is gebaseerd op het ware leven van Goeie Mie, maar creatief vertaald naar de huidige tijd. Goeie Mie is de wijk binnengekomen en we zien haar druk bezig in het verzorgingshuis, samen met haar collega’s, zorgen voor de patiënten. Maar Goeie Mie komt ook bij de patiënten thuis met al haar goede zorgen, wat een lieve vrouw is het toch, zo aardig en zorgzaam… Toch?? Of hoe zit het nou precies met al die goede zorgen? Kookt zij voor de patiënten? Pap en soep? En wat zit daar allemaal in? Een spookachtige gestalte heeft geld gepind, wat was daar aan de hand? En het is toch spijtig dat er lieve oudere patiënten overlijden, maar ja dat is de leeftijd, of misschien toch niet….?

 

 

 

Het is een echt gezamenlijk project, het is ‘onze film’! Meer dan 100 mensen werken aan de film mee. Het resultaat is een spannende speelfilm voor jong en ook zeker oud. Thema is de burger-participatie, niet langer draait de gemeente op voor de zorg van ouderen, maar de buren. Dat hebben we natuurlijk al eerder meegemaakt. Vragen hierover kunt u op deze middag ook stellen. Aanvang 14:00 uur.

 

 

Waar: Zaal van het Leger des Heils, Groenesteeg 66

Toegang: € 2,-, kaartjes af te halen bij:

Wijkcentrum Pancrat, Middelstegracht 85

Speeltuin de Doorbraak, Lakenplein

of reserveer per telefoon 06 1863 4252