Goeie Mie in de Vrijplaats

In de week na de première (30/10 tot 4/11) zullen er verschillende voorstellingen van de film en de documentaire vertoond worden in de Vrijplaats aan de Middelstegracht.

 

 

 

  1. Op maandag 31 oktober: De Vrijplaats premiére van Goeie Mie, recomposed en Documie. Deze avond director's cut door Henny Hartevelt. Speciale aandacht voor de technische film details.
  2. Op dinsdag 1 november: Deze avond de echte geschiedenis van Goeie Mie. Historica Ingrid Moerman verteld over Goei Mie en welke historische details in de film zijn terug gekomen. Daarna de film Goeie Mie recomposed en Documie.
  3. Op donderdag  3 november: Goeie Mie, recomposed en Documie. Deze avond ligt het accent op de participatie maatschappij zoals die in de film naar voren komt. Wat betekend solidariteit in de wijk nu en vroeger. Hoe kwam de documentaire tot stand. Met uitleg door Jan Stap en Ton Duijndam.
  4. Op vrijdag 4 november: De film Goeie Mie recomposed en Documie. De making of.

 

 

De voorstellingen beginnen om 20:00 uur op vrijdag 19:00 uur.

De tickets kosten normaal €7,50 maar wijkbewoners en Vrijplaatsers ontvangen 2,50€ korting met de voucher: GOEIEMIE

Tickets

Kaarten zijn ook HIER te bestellen of  shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/TussendeRijnen 
De website van de kaarten berekend kosten, wilt u dit niet of grotere aantallen neem contact op met film(apestaartje)tussenderijnen.nl .