Goeie Mie Halloween tocht door de wijk!

Op  vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober organiseert de wijkvereniging Tussen de Rijnen in samenwerking met speeltuin de Doorbraak en Field of Wonder vier spannende Goeie Mie Halloween tochten door de wijk. Er zijn nog steeds kaarten beschikbaar. Het wordt een geweldig evenement en het wordt alleen maar leuker als jij met jouw familie, vrienden en buurtbewoners ook meedoet!

 

Ervaar de horror uit de eeuw van Goeie Mie nu zelf waar het gebeurde.

 

Wist je dat Halloween een eeuwenoud Iers festival is? Heidense voorouders beschouwden dit als de laatste dag van het jaar; de nacht waarop de doden zich onder de levenden begaven en terugkeerden naar hun oude huizen.

Wil je maximaal griezelen, sluit je dan aan bij deze historische spookwandelingen, waar je griezelige mensen en installaties tegenkomt over Goeie Mie. De grootste gifmengster die ooit geleefd heeft, in een tijd waar niemand uit onze wijk zijn leven zeker was.

 

In deze wandeltocht van 90 minuten bezoeken we de geesten uit het verre verleden die nog niet klaar zijn met het ongeluk wat hen is overkomen. Wraak zoeken ze op Mie en iedereen die hun ongeluk niet heeft voorkomen. Ze grijpen zich vast aan het leven wat ze ooit geleefd hebben. Om iedere hoek kan een slachtoffer opduiken die wil afrekenen ……. met jou. Geesten, spoken, verpleegsters, boten alles wat onze wijk zo bijzonder maakt zit in deze tocht. Zelfs in de kelders met het mortuarium van het oude Elisabeth ziekenhuis komen we oude geesten tegen. Ga over de laatste brug naar de eeuwenoude begraafplaats aan het eind van de Groenesteeg.

Maak deze tocht een super ervaring door zelf ook verkleed te komen. En neem een zaklamp mee, het kan donker zijn in de wereld van Goeie Mie.

 

De kosten voor deelname is voor wijkbewoners  €3,75 met vouchercode HAVEN2015 (De reguliere prijs is €7,50) niet wijkbewoners kunnen de vouchercode GOEIEMIE gebruiken en ontvangen 2,50€ korting.

Je kunt rechtstreeks boeken en betalen met de link hieronder.  Voor informatie kijk op Facebook of email: film(AT)tussenderijnen.nl

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober. Aanvang 19:00 en 20:00 uur. Deelname vanaf 12 jaar. Voor de tocht die om 19:00 uur begint zijn er ook familietickets.

Inclusief boottocht, Bloody Mie cocktail.

 

 

********** BETER DAN AMSTERDAM DUNGEONS *****************

 

 

*********** NIET GESCHIKT VOOR WATJES   ******************

Tickets

https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/TussendeRijnen