Nieuw filmproject

Door het geweldige succes van de wijkfilm Tussen de Rijnen worden we regelmatig benaderd over de mogelijkheid van een vervolgfilm. Daarom gaan we kijken of er genoeg belangstelling is voor zo’n nieuwe film.

 


Ook deze nieuwe film wordt gemaakte door wijkbewoners van onze wijk.

 

Vorig keer bleken er zeer deskundige bewoners te zijn die er voor zorgde dat de film van het begin tot het eind super professioneel kon worden uit gevoerd. Dat willen we deze keer ook weer. Alleen willen we het thema wat actueel maken. Het moet een spannende detective worden over een hedendaagse Goede Mie. Nu de gemeente ons allemaal de wijk in wil sturen met bordjes pap voor de bejaarden en hulpbehoevenden, willen wij laten zien hoe dat verhaal van 150 jaar geleden opnieuw verteld kan worden. We zoeken weer een complete film crew.

 

De bekende Leidse filmer Henny Hartevelt, die ook in onze wijk is geboren, wil ons gaan helpen bij de uitvoering van het project. De mensen die de vorige keer hebben meegewerkt weten hoe leuk het project was. Het kost niet zoveel tijd, maar je leert op een heel leuke manier andere buurtbewoners kennen. Daarbij onderga je het echte glamour gevoel als je over de rode loper samen met familie en vrienden naar de spectaculaire première kan gaan kijken.

 

Daarom nodigen we iedereen uit om weer aan een geweldige wijkfilm mee te werken.
Op maandag 14 december om 20.00 uur hebben we de eerste bespreking om te peilen of er genoeg belangstelling is. Kom op deze avond naar de Meelbox op het Looiersplein om te kijken of ook jij kan meewerken aan de nieuwe wijkfilm. Geef je op bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via facebook Tussen de Rijnen.