De nieuwste film sensatie uit onze wijk. Na het grote succes van de wijkfilm 'Tussen de Rijnen', nu een vervolg. Gebaseerd op het leven van de meest beruchtste wijkbewoners ooit: Goeie Mie.

Geen historisch drama, maar een spannende moderne thriller. Kijk bij deze berichten hoe ook jij kan meedoen. De premiere is 30 oktober 2016.




Goeie Mie film week succesvol afgesloten

Vrijdagavond 4 november heeft de Goeie Mie film crew afscheid van elkaar genomen. Daar gingen 6 uitverkochte voorstellingen aan vooraf.

Lees meer...
 
GOEIE MIE, SPECIALE MIDDAG VOORSTELLING

Op dinsdagmiddag 1 november zal er een speciale voorstelling zijn van de speelfim Goeie Mie, voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om een avondvoorstelling te bezoeken.

Lees meer...
 
Voor elkaar, de documentaire bij de film

Het filmproject Goeie Mie ging niet alleen over het maken van een steengoede film. Juist het samen werken was een belangrijk doel. Om te laten zien wat samen werken kan opleveren maakte Jan Stap een documentaire over actieve wijkbewoners.

Lees meer...
 
Leukste wijk van Leiden: officieel

Op woensdag 5 oktober organiseerde de ziel van Leiden een pitch-wedstrijd. Iedereen mocht in 2 minuten vertellen waarom haar wijk de leukste van Leiden is.

Lees meer...
 
Goeie Mie in de Vrijplaats

In de week na de première (30/10 tot 4/11) zullen er verschillende voorstellingen van de film en de documentaire vertoond worden in de Vrijplaats aan de Middelstegracht.

 

Lees meer...
 
Goeie Mie Halloween tocht door de wijk!

Op  vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober organiseert de wijkvereniging Tussen de Rijnen in samenwerking met speeltuin de Doorbraak en Field of Wonder vier spannende Goeie Mie Halloween tochten door de wijk. Er zijn nog steeds kaarten beschikbaar. Het wordt een geweldig evenement en het wordt alleen maar leuker als jij met jouw familie, vrienden en buurtbewoners ook meedoet!

 

Ervaar de horror uit de eeuw van Goeie Mie nu zelf waar het gebeurde.

Lees meer...
 
Voorverkoop activiteiten Goeie Mie

De verkoop is voor de verschillende Goeie Mie activiteiten is begonnen.  Speciaal voor wijkbewoners.

Lees meer...
 
Hele Havenwijk doet mee aan professionele komische horrorfilm

De beroemdste vrouw uit de Leidse geschiedenis, of beter gezegd de beruchtste, Maria Catharina van der Linden Swanenburg, zal dit jaar na 100 jaar herleven. Samen met haar 27 slachtoffers zal Goeie Mie uit de historie worden opgegraven in en door haar eigen woonwijk, Havenwijk en Pancras-Oost.

Lees meer...
 
Uit de Lucht

Prachtige luchtopnames voor de film. Door Adrian.
https://youtu.be/rDtV5Qv1UHQ Begraafplaats Groenesteeg Speeltuin de Doorbraak

Hele vlucht 4x sneller https://youtu.be/3X8j1A8Gh5I

Creative Commons-Licentie
Goeie Mie, recomposed van Wijkvereniging Tussen de Rijnen met Henny Hartevelt is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel 4.0 Internationaal-licentie.

 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2