Denk mee over je omgeving

Wilt u als bewoner of ondernemer meedenken en adviseren over de inrichting van de openbare ruimte van de Ir. Driessenstraat/ Kerksteeg/ Oosterkerkstraat? Meld u dan aan voor de Meedenkgroep.

 

 

Voor aanmelding voor de meedenkgroep stuurt u een mail met uw naam en adres naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met als onderwerp ‘Aanmelding meedenkgroep Ir. Driessenstraat / Kerksteeg/ Oosterkerkstraat’. De eerste bijeenkomst van de Meedenkgroep vindt plaats op donderdag 06 oktober 2016 van 16.00-17.30 uur op de locatie Herengracht 20, kantoor VINU.

Bent u de eerste bijeenkomst verhinderd? Dan sturen ze u informatie toe en nodigen de gemeente u uit voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Wilt u niet deelnemen aan de meedenksessies maar wel graag op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van het project? Stuurt u dan een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met als onderwerp ‘Informatievoorziening Ir. Driessenstraat / Kerksteeg/ Oosterkerkstraat’.