Kerstfeest op de Waard
Op vrijdag 22 december vieren we weer met de wijkbewoners de Kerst. Dit jaar met een super gezellige borrel bij het Huis op de Waard. Hier staat ook één van onze drie wijkkerstbomen. Kom allemaal. Aanvang 17:00 uur.
Sinds eind mei 2017 is Huis op de Waard met haar bewoners weer teruggekeerd op haar vertrouwde locatie aan de Nieuwe Rijn 115 te Leiden. Met een prachtig Grand Café en een grote binnentuin is het heerlijk toeven voor onze bewoners maar ook voor de wijkbewoners.
Wist u bijvoorbeeld dat u heerlijk kunt eten in het Grand Café? Maar ook voor een lekker kopje koffie bent u van harte welkom en dat allemaal voor zeer schappelijke prijzen.  Elke laatste dinsdag van de maand is er een themamaaltijd (met uitzondering van de decembermaand). Eind november staat er bijvoorbeeld een heerlijk driegangen menu op het programma met gebakken zalm en dat voor € 12,50!
Dit jaar viert Huis op de Waard haar eerste kerst in het haar zo vertrouwde Leiden! Een moment waar wij allemaal naar uit hebben gekeken. Dit jaar luiden wij de kerst in met een prachtige, sfeervolle kerstborrel voor de wijk en al onze bewoners in samenwerking met wijkvereniging ‘Tussen de Rijnen’ in de grote tuin van Huis op de Waard. De tuin wordt feestelijk aangekleed met een enorme kerstboom, vuurkorven, gezellige kerstmuziek en er zijn typische winterse hapjes en drankjes. Ook het Leger des Heils komt het geheel opluisteren met kerstliederen.