BUUV voor de wijk

BUUV is een digitaal prikbord om buurtbewoners met elkaar in contact te brengen. Het is te vergelijken met een supermarkt prikbord. Je hangt een kaartje op met een vraag of aanbod.

 

 

Op de BUUV is een speciale sectie voor mensen uit Leiden en/of Leiderdorp. BUUV is ook buurtgericht , maar je kunt ook buiten je buurt zoeken naar vraag en aanbod.
Heb je iemand nodig om die moeilijke formulieren in te vullen? Kijk eens op www.buuv.nu grote kans dat iemand je wil helpen. Ook voor hond uitlaten, boodschappen doen of gezellig koffie drinken op buuv.nu vind je het. Wat voor de één een kleine moeite is, is voor de ander juist van grote betekenis.

 

BUUV is ook voor ouderen die niet zo handig zijn op internet. Dagelijks kunnen ze in de Nieuwe Pancrat aan de Middelstegracht 85 een kaartje invullen en ophangen. Het BUUV team zorgt er dan voor dat het op internet komt. Er is ook een BUUV Meldpunt, bereikbaar van 10:30 tot 13:30 uur. Het telefoon nummer is 071-7074242. Ook buiten deze tijden kun je bellen en een bericht achterlaten.