Steentjes plakken op Burendag

In de binnentuin van de Wevershof is een poosje geleden een zogenaamde social sofa geplaatst.  Kom op burendag steentjes plakken.

 

 

Een Social Sofa of Socialsofa is een zitbank met mozaļek geplaatst in openbare ruimte, naar een idee van Karin Bruers. De banken zijn gemaakt van beton en hebben een lengte van 2,24 m en de vorm van een chaise longue. Deze betonnen sofa wordt volgens patroon met gekleurde steentjes beplakt. Dit wordt regelmatig door bewoners gedaan. Als het kunstwerk klaar is zal deze een vast plaatsje in de Wevershof krijgen.


 

De bedoeling is dat door het samenwerken aan deze sofa ook een gezellig kontakt ontstaat tussen de verschillende bewoners. 26 september a.s. op burendag zij wij ook bezig- bij mooi weer- om steentjes te plakken. Wij nodigen u uit om eens gezellig met ons mee te doen onder het genot van een kopje thee of koffie. Dus leer ook U verre buren een beetje beter kennen en kom. Vanaf 13 uur bent U welkom. Het plakken zal begeleid worden door specialisten van Moozenco.